Case Study: Fra Kun B2B Til B2B+DTC Pengemaskine

Få kontrol over din virksomhed og diversificer dine indkomstkanaler

Har du opdaget hvor sårbar din forretning er i forbindelse med Covid-19?

Strenge leverandørkrav, kæmpe fald i efterspørgsel, udgået sæsonvare mm.

Alt i alt, din virksomhed har cashflow problemer og det bliver essentielt et kapløb mod tiden om den overlever denne eksterne begivenhed som du på ingen måde kunne forberede dig på…

Eller kunne du?

Har du nogensinde hørt udtrykket ”don’t put all your eggs in one basket”?

Problemet med at have en ren B2B forretning er, at du ingen kontrol har over dit brand og din markedsføring… Fordi med den rette markedsføring vil du altid kunne sælge. Tricket er at finde frem til, hvordan man ved brug af 1 kr. kan få 2 kr. tilbage.

Case: Tøj Forretning

Den her virksomhed var ved at dreje nøglen om pga. Covid-19. Forhandlerne og butikkerne købte ikke som følge af lav efterspørgsel, leverandørerne skulle stadig have sine penge, investorer trak sig pga. volatil fremtid… Med andre ord, de var på røven.

Men produkterne var gode og historien var tiltalende, derfor sagde vi (Dimél) ”Lad os tage det online, vi bygger en webshop til jer, får sat fundamentale backend systemer op og så står vi for jeres online markedsføring. Vi fremlagde vores estimeret KPI’er for at det kunne lade sig gøre, og hvilke potentielle resultater det ville give.

Bestyrelsen tvivlede, for resultaterne virkede ude af proportioner og mest af alt uopnåelige… Men alternativet var i sidste ende mere skræmmende.

Lancering

Vi lancerede webshoppen i december. Første måned var break-even, anden måned fik vi 4 kr. igen pr. 1 kr. brugt, 3. måned fik vi 10 kr. igen pr. 1 kr. brugt og virksomheden laver nu kontinuerligt et 6-cifret beløb i omsætning pr. måned alene online.

Januar
1 weekend i februar...:

 

Foruden dette er virksomheden i dag i 9 forskellige lande internationalt… Endnu en faktor som bliver negligeret og overset ved effektiv markedsføring; Når det gøres ordentligt, medfører det uvurderlige synergier og gavner B2B-delen såvel som B2C delen.

Kontakt os i dag og så giver vi dig gerne et bud på om din virksomhed har samme potentiale. Derudover giver vi dig vores step-by-step system for hvordan du kan opnå samme resultater med et specifikt system for din online markedsføring.

Tag kontrollen tilbage i dag - klik her

Back to blog